Beveiligd tegen diefstal

Je fiets wordt makkelijk teruggevonden wanneer deze is gestolen.

GPS Locatie fiets

Je fiets makkelijk terugvinden als je niet precies meer weet waar je hem neergezet hebt.

Korting op je verzekering

Veel verzekeraars geven flinke korting op een allriskverzekering als je de Tracefy-tracker hebt ingebouwd.

Tracefy GPS tracker
Tracefy GPS tracker

Zorgeloos op weg met Tracefy

Een GPS-tracker in een fiets biedt verschillende voordelen, zowel op het gebied van veiligheid als gemak. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Diefstalpreventie en -opsporing: Een GPS-tracker stelt je in staat om je fiets te volgen en te lokaliseren in het geval van diefstal. Dit verhoogt de kans op het terugvinden van je gestolen fiets en kan ook dienen als afschrikmiddel voor potentiële dieven.

  • Real-time tracking: Met een GPS-tracker kun je de locatie van je fiets in real-time volgen via een mobiele app of een online platform. Dit is vooral handig als je je fiets uitleent, parkeert op openbare plaatsen of als je wilt weten waar je fiets zich bevindt tijdens het fietsen.

  • Vind je fiets terug: Als je je fiets hebt geparkeerd op een drukke plaats en je kunt hem niet meer terugvinden, kan een GPS-tracker je helpen om de exacte locatie te achterhalen.

  • Verzekeringsvoordelen: Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen op fietsverzekeringen als je een GPS-tracker op je fiets hebt geïnstalleerd, omdat dit kan helpen bij diefstalpreventie en herstel.

Ook een GPS Tracker?
Wij komen hem monteren!

Bestel hier direct de Tracefy GPS tracker voor E-bikes en wij verzorgen de installatie bij jou thuis. Na je bestelling nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor installatie aan huis of op werk.

× Kan ik je helpen?