IkMaakJeFiets
IkMaakJeFiets

Wij repareren jou fiets op locatie

IkMaakJeFiets repareert fietsen op locatie. Het maakt ons hierbij niet uit of je thuis bent, op het werk of dat je onderweg gestrand bent. Wij komen zo snel als mogelijk naar jou toe en helpen je weer onderweg

  • IkMaakJeFiets repareert alle soorten fietsen. Het maakt dus niet uit of je met een stadsfiets, een elektrische fiets of een bakfiets bent gestrand. In onze mobiele werkplaatsen hebben wij een ruime voorraad onderdelen en materialen, zodat wij bijna elk defect op locatie kunnen verhelpen, mocht dit niet te realiseren zijn dan bieden wij een thuisbreng service. Wij zijn Bosch en Shimano gecertificeerd en kunnen met fietsen van elk merk uit de voeten.

  • Wij bieden fietsreparatie aan huis, op school/werk of onderweg aan. Dit doen wij vanuit twee locaties, een in Pekela en straks vanuit de stad Groningen. Op deze manier zijn wij altijd snel bij jou in de buurt.

Hoe werkt het?

Wij repareren fietsen. Dit doen wij bij jou thuis op het werk of elke ander gewenste plek. Bel ons via 06 31234567 of stuur ons een WhatsApp-bericht. Laat ons weten waar je staat, wat er voor probleem is en wat voor fiets je hebt. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe.

Meestal kunnen we je van tevoren vertellen hoeveel een reparatie gaat kosten. Betalen kan bij ons eenvoudig met de pin, met contant geld of via een betaalverzoek. Ook heb je bij ons altijd drie maanden garantie op de reparatie. (mits dit anders wordt aangegeven)

Als je onderhoud wilt laten uitvoeren aan je fiets, kan dat uiteraard ook bij ons. Bel ons in dat geval enkele dagen van tevoren, zodat we een afspraak kunnen maken op een moment dat jou dat uitkomt.

Over ons

IkMaakJeFiets komt bij jou langs voor fietsreparatie op locatie. Wij werken in de Provincie Noord-Holland & Utrecht.

  • In 2020 ben ik Mark Haytema begonnen met IkMaakJeFiets. Een uitmuntende start hebben wij niet gehad want Covid zat ook ons erg in de weg. Maar met tegenslagen moet je dealen en hebben wij ons snel herpakt. Wij zijn begonnen met het verkopen van fietspompen via onze webshop, de eerste week verkochten we er tien en de week erop twintig. Totdat we vier weken later al over de duizend verkochte fietspompen zaten!
    Daarna kwamen we erachter dat wij als mobiele servicemonteurs ondanks covid onze werkzaamheden nog steeds goed konden uitvoeren. De enorme stijging in het aantal verkochte E-bikes heeft ervoor gezorgd dat wij niet stil hebben hoeven zitten. Inmiddels hebben wij meerdere servicebussen op de weg rijden en hierdoor hebben we ons servicegebied van de provincie Groningen uit kunnen breiden naar Noord-Holland.

  • Een altijd vrolijke servicemonteur voor de deur is wat klanten van mij kunnen verwachten. Ik vind het leuk om technische mankementen goed en snel op te lossen, het geeft mij een goed gevoel om mensen vrolijk en met een gerepareerde fiets achter te laten. Niet alleen een reparatie is belangrijk maar ook het leuke praatje en het geven van extra informatie over een fiets of E-bike.
    Met IkMaakJeFiets wil ik graag in heel Noord-Nederland onze service kunnen bieden. In de vorm van reparatie aan huis maar ook in het onderhouden van fietsen. Sinds 2023 bied ik daarom ook fiets serviceabonnementen aan zodat klanten voor een vast bedrag per maand aanspraak kunnen doen op onze service.

Service staat voorop

Ervaringen van klanten

Enkele klanten welke hun fiets aan huis hebben laten onderhouden of repareren.

Enkele van onze Partners

× Kan ik je helpen?