Fietsenmaker aan huis, op kantoor of elke ander gewenste locatie.

Mobiele fietsenmaker

Een goed onderhouden fiets is belangrijk voor de veiligheid, betrouwbaarheid en het is veel comfortabeler! Voor het onderhoud moest je voorheen naar de fietsenmaker toe, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer. IkMaakJeFiets bespaart je deze moeite want onze monteurs komen met de mobiele werkplaats voor fietsreparatie en onderhoud gewoon bij je langs!

Voor welke werkzaamheden schakel je een mobiele fietsenmaker in?

  • Onderhoud aan je fiets
  • Reparaties aan je fiets
  • E-bike storingen

Het is zeer belangrijk om regelmatig onderhoud aan je fiets uit te voeren. Een goed onderhouden fiets zorgt niet alleen voor een soepele en een veilige rit, maar kan ook de levensduur van de fiets verlengen en reparatiekosten op de lange termijn verminderen.

IkMaakJeFiets biedt bijvoorbeeld ook een fiets serviceabonnement, binnen het abonnement bieden we één keer per jaar een groot onderhoud aan en hanteren wij geen voorrijkosten voor reparaties of extra onderhoud.

Bij een onderhoudsbeurt worden onder andere alle bouten en moeren aangedraaid, de ketting gespannen en gesmeerd, alle kabels worden gecontroleerd en afgesteld, de verlichting wordt gecontroleerd, wielen gericht, spaken worden gespannen/gecontroleerd en de fiets wordt opgepoetst zodat deze weer als nieuw oogt.

IkMaakJeFiets is gecertificeerd voor alle merken E-bikes, hierdoor kunnen wij elke elektronische storing oplossen en als je een serviceabonnement hebt afgesloten rekenen wij hier geen onderzoekskosten voor. Kortom alleen maar voordelen zo’n fiets serviceabonnement!

Daarnaast kunnen wij van IkMaakJeFiets je fietsaccu testen door middel van de nieuwste technieken. We zorgen voor een duidelijk en overzichtelijk testrapport met o.a. de weergave van de nog beschikbare capaciteit in een percentage die voor iedereen te begrijpen is!

Wie zijn wij?

IkMaakJeFiets is een mobiele fietsenmaker die jouw fiets repareert op locatie.

Het maakt dus niet uit of je met een stadsfiets, een elektrische fiets of een bakfiets bent gestrand. In onze mobiele werkplaatsen hebben wij een ruime voorraad aan onderdelen en materialen, zodat we bijna elk defect op locatie kunnen verhelpen. Mocht dit niet te realiseren zijn bieden wij een thuisbrengservice. Wij zijn Bosch en Shimano gecertificeerd en kunnen met fietsen van elk merk uit de voeten.

Lagere tarieven voor de reparaties

In tegenstelling tot de fietsenmakers in de stad zal je bij een mobiele fietsenmaker veel lagere prijzen aantreffen. Dit komt doordat er geen reparatiewinkel of ruimte nodig is, de kosten voor het huren daarvan hoeven dan ook niet berekend te worden in de prijs. Als je iets kleins wilt laten doen zoals het vervangen van een lekke band, kan je veel geld besparen door een afspraak te maken bij IkMaakJeFiets. Je Kunt altijd even contact zoeken via de website van IkMaakJeFiets voor een prijsopgave van jou te repareren probleem.

Hoe maak je een serviceticket aan?

Is je fiets toe aan onderhoud, heb je ondersteunigsproblemen met je E-bike of is je ketting eraf gelopen? Maak dan gemakkelijk een serviceafspraak bij ons.

Via onze afspraakmodule kun je makkelijk en vrijblijvend een serviceticket aanmaken in ons systeem. Wij sturen je vervolgens een afspraakvoorstel per mail. Via deze mail kun je het voorstel accepteren of afwijzen. Ben je enthousiast geworden over IkMaakJeFiets en wil je dat wij jouw probleem komen oplossen? Maak dan vrijblijvend een afspraak via onze website en dan hopen wij jou snel te zien!

Leave a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Plaats een reactie *

Naam *

Email *

Website

× Kan ik je helpen?